ONZE DIENSTEN

Via deze pagina bieden wij meer informatie over onze dienstverlening. Meer informatie per dienst kunt u vinden onder de link
“meer” van de desbetreffende dienst.

ONTWERP

Het visualiseren van uw wensen

Bij Vorstelijke Tuinen is dát het uitgangspunt; visualiseren van uw wensen. We vinden het dan ook van waarde om een persoonlijk gesprek bij u thuis en in uw tuin te houden.

Want een tuin is een belangrijk onderdeel van uw omgeving. Of dat nu uw persoonlijke tuin is passend bij uw woning of qua uitstraling voor uw kantoorpand of instelling.

Bij Vorstelijke Tuinen vinden wij dat een aangename, leefbare buitenruimte bijdraagt aan woon- en werkplezier.

Niet alleen gedurende de lente en zomer, maar ook dat een tuin meerwaarde biedt in herfst en winter, jaar in , jaar uit. Dan kunt u uw wensen gerealiseerd zien in een duurzame tuin.

Een tuin waar je zomers met vrienden geniet van een goed glas wijn, de zonnestralen die laag de tuin in schitteren in de herfst en het dauw doen verdampen of genietend van een winters dek. Ervaar en beleef je tuin in alle seizoenen en ontdek haar specifieke schoonheden.

Om inspiratie op te doen hebben wij een aantal door ons vervaardigde tuinstijlen voor u geselecteerd:

▶︎    Baroktuin

▶︎    Cottage tuin

▶︎    Formele tuin

▶︎    Heidetuin

▶︎    Japanse tuin

▶︎    Landschappelijke tuin

▶︎    Natuurlijke tuin

▶︎    Patio- of stadstuin

▶︎    Romantische tuin

▶︎    Watertuin

INFORMATIE AANVRAGEN

Benieuwd naar een Vorstelijke Tuinen ontwerp van uw wensen?

Neem dan contact op met Alexander Westland.

tel. (035) 524 3309

Mail Alexander

Wensen vertalen naar uw vorstelijke tuin doen wij niet alleen met u. Wij werken met een aantal gerenommeerde tuinarchitecten. Zo kunnen wij een totaalpakket bieden voor een leefbare buitenruimte die geheel op uw wensen aansluit.

Vorstelijke Tuinen · Persoonlijk en Bekwaam