Mobilane Groensystemen; direct een groene afscheiding.

Hoveniersbedrijf Alexander Westland is geselecteerd dealer van de Mobilane groensystemen.
Een groene omgeving vindt iedereen belangrijk en zorgt ook direct voor privacy. Maar u wilt er natuurlijk geen maanden of zelfs jaren op wachten. De groene oplossing is er; de Kant & Klaar Haag van Mobilane. Deze Mobilane kantenklaarhaag bestaat uit een stalen hekwerk dat geheel begroeid is met planten. De planten staan in potgrond in een biologisch afbreekbare bak die na inplanting in de grond geheel verteert.
Onderstaand een overzicht van de verschillende groensystemen.

Kijk op de website van de Mobilane of neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.

Mobilane logo

Kant & Klaar Haag, direct een groene afscheiding

Een direct groene omgeving én privacy zijn twee punten die hoog op menig wensenlijstje staan bij de aanleg van een tuin of balkon. De Kant & Klaar Haag biedt een kant en klare oplossing voor het creëren van een direct (winter) groene afscheiding. De haagdelen zijn in verschillende soorten beplanting en hoogtes verkrijgbaar zodat een afscheiding naar uw eigen wens en smaak samen te stellen is. Het gepatenteerde systeem van de Kant & Klaar Haag bestaat uit een hoogwaardig stalen raster dat volledig begroeid is met (klim)planten. Houten of ijzeren palen zorgen voor een degelijke verankering van de afscheiding, het bijpassende bevestigingsmateriaal maakt installatie eenvoudig. De ‘Kant & Klaar Haag’ kan gedurende het gehele jaar worden geplaatst met uitzondering van vorstperiodes.

MobiRoof, met gemak een groen dak

MobiRoof biedt een snelle en praktische oplossing voor de aanleg van een groen dak. Het kant en klare systeem van sedumcassettes klik je eenvoudig aan elkaar en is direct te plaatsen op de bestaande dakbedekking uw tuinhuisje, garage, carport of berging. De cassettes, vervaardigt van hergebruikte kunststofmateriaal, zijn beplant met 4 tot 6 verschillende soorten sedumplanten. Deze oersterke plantensoort haalt zijn vocht en voeding uit de cassettes die zijn gevuld met een speciaal substraat voor de opslag van regenwater. Het systeem is geschikt voor bijna ieder plat dak en daken met een helling tot 10 graden. Bijkomend voordeel is dat de cassettes herplaatsbaar zijn. Uw dak kan hierdoor volledig naar eigen wens worden ingericht als groen en ecologisch dak.

LivePanel, een duurzame plantenwand

Met inzet van jarenlange ervaring in groen is een uniek systeem ontwikkeld voor groene wanden voor zowel binnen als buiten. LivePanel is een innovatief product op gebied van verticaal groen. Ideaal toepasbaar in ruimtes waar wordt gezocht naar een ruimtebesparende oplossing, LivePanel maakt van iedere wand een esthetische eyecatcher. De zogeheten ‘levende wanden’ nemen enorm in populariteit toe, mede door de bewezen positieve effecten van het gebruik van planten in woon-, werk- en leeromgeving.

LivePanel brengt uw wanden tot leven
LivePanel is een warme en levendige toevoeging aan zijn omgeving. De basis van dit groene wandsysteem bestaat uit gootprofielen voorzien van een waterreservoir, welke tegen de wand worden bevestigd. De verwisselbare plantcassettes zijn voorzien van ‘cups’ waarin beplanting wordt geplaatst. Deze cassettes worden in het gootprofiel bevestigd zodat de beplanting door middel van capillaire werking worden voorzien van water en voeding. LivePanel is te installeren op zowel nieuwe als bestaande wanden. Door te varieren met formaat en beplanting is LivePanel naar eigen smaak en wensen samen te stellen.

Wallplanter, voor een duurzame groene gevel

De Wallplanter bestaat uit speciaal ontwikkelde bakken met hagen die aan een gevel worden bevestigd. Het is een duurzaam systeem voor groene gevels, zowel voor bestaande bouw als nieuwbouw. Behalve goed voor het milieu, door o.a. fijnstofbinding en isolatie, biedt een groene gevel een natuurlijk aanzicht.

Een duurzame, isolerende en representatieve groene gevel!

NoiStop, geluidsreductie tot wel 50%

Geluidsoverlast is een van de grootste bronnen van ergernis. Beperk onnodige irritatie door toepassing van NoiStop. De kant en klaar afscheiding heeft een geluidsabsorberende kern van steenwol. NoiStop reduceert de geluidsoverlast met gemiddeld 10 decibel, gemeten op 1,5 meter hoogte en 5 meter van het geluidsscherm van 1,8 meter hoog.

Hoe hoger de schutting, hoe sterker het effect. In de praktijk komt de reductie neer op ongeveer 50% van de beleefde geluidsoverlast.

Vorstelijke Tuinen · Persoonlijk en Bekwaam