Vorstelijke Tuinen Logo

Onze services

Klik op één van onze onderstaande services om meer te lezen over wat wij voor u kunnen betekenen.

Ontwerp

Het visualiseren van uw wensen

Wij visualiseren uw wensen. We vinden het van waarde om een persoonlijk gesprek bij u thuis en in uw tuin te houden.

Want een tuin is een belangrijk onderdeel van uw leefomgeving. Of dat nu uw persoonlijke tuin is, passend bij uw woning, of qua uitstraling voor uw kantoorpand of instelling.

Bij Vorstelijke Tuinen vinden wij dat een aangename, leefbare buitenruimte bijdraagt aan woon- en werkplezier.

Niet alleen gedurende de lente en zomer, maar ook dat een tuin meerwaarde biedt in herfst en winter, jaar in, jaar uit. Bij het realiseren van uw wensen, denken we op basis van onze decennialange ervaring graag met u mee. Hierbij houden we ook oog voor mogelijkheden om uw tuin te verduurzamen.

Een tuin waar je zomers met vrienden geniet van een goed glas wijn, de zonnestralen die laag de tuin in schitteren in de herfst en het dauw doen verdampen of genietend van een winters dek. Ervaar en beleef je tuin in alle seizoenen en ontdek haar specifieke schoonheden.

Om inspiratie op te doen hebben wij een aantal door ons vervaardigde tuinstijlen voor u geselecteerd:

Aanleg

Kwaliteitsrealisatie met oog voor detail en zicht op het geheel

Kwaliteitsrealisatie met oog voor detail en zicht op het geheel. We werken met hoogwaardige en duurzame materialen waarbij kwaliteitsoplevering hoog in het vaandel staat.

Vakbekwame hoveniers werken met passie voor het vak aan de realisatie van uw tuin. Zij zorgen ervoor dat uw wensen worden gerealiseerd zoals het in de ontwerpfase bedoeld is.

We werken met vaste aanspreekpunten, die van begin tot eind van de aanleg nauw betrokken zijn bij de realisatie van uw vorstelijke tuin.

Of het nu het gras, kunstgras, de (biodiverse) beplanting of het aanleggen van de nodige elektra is, de vervaardiging van pergola’s tot aan complete overkappingen, of duurzame oplossingen zoals infiltratiekratten en sedumdaken, we hebben aandacht voor de details in ons werk. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor een schoongeveegde stoep achterlaten na iedere werkdag, en een duidelijke aftekening van de gedane werkzaamheden zodat er (in)zicht is op het geheel

Gaan voor een perfect eindresultaat. Dát is ons streven.

Onderhoud

Het behouden van uw oorspronkelijke vorstelijk tuinontwerp

Na oplevering van uw vorstelijke tuin wilt u natuurlijk dat het oorspronkelijk beeld behouden blijft. Uw tuin wordt elk jaar mooier, de bomen en beplanting beginnen steeds beter vorm te krijgen en uw tuin zal steeds meer één geheel vormen. Mits het de nodige aandacht en onderhoud krijgt.

Door uw tuin structureel en professioneel door onze vakmensen te laten onderhouden, zorgt u ervoor dat uw tuin niet terugloopt, maar in kwaliteit juist alleen maar mooier wordt.

Bij Vorstelijke Tuinen kunnen wij uw tuinonderhoud geheel op maat aanbieden. Of het nu periodiek, jaarlijks, eenmalig of voor de vakantieperiode is, wij kunnen u ontzorgen in de werkzaamheden.

Zo kunnen wij ook werken op basis van een onderhoudscontract dat aansluit bij uw wensen en budget. Aangevuld met een onderhoudskalender weet u elke maand welke werkzaamheden in uw tuin belangrijk zijn voor het beste resultaat.

Advies

Deskundig advies voor particulieren en bedrijven

Bij Vorstelijke Tuinen kunt u naast ontwerp, aanleg en onderhoud van een particuliere of bedrijfstuin ook terecht voor deskundig en persoonlijk advies.

Of het nu een tuinadvies betreft voor uw woning, kantoorpand of scholengemeenschap, wij geven u graag een advies dat rekening houdt met uw wensen en past binnen het gestelde budget.

Een advies van Vorstelijke Tuinen is geheel vrijblijvend en waardevol. We kunnen u advies op maat bieden en de volgende punten voor u inzichtelijk maken:

En uiteraard voeren wij dergelijke adviezen ook graag voor u uit!

"De wens van de klant staat bij ons altijd bovenaan, waarbij wij op basis van onze jarenlange ervaring graag meedenken en adviezen geven."

Of het nu een tuinadvies betreft voor uw woning, kantoorpand of school..

..wij geven u graag een advies dat rekening houdt met uw wensen en past binnen het gestelde budget.

Een advies van Vorstelijke Tuinen is geheel vrijblijvend en waardevol. We kunnen u advies op maat bieden en de volgende punten voor u inzichtelijk maken: Tuininspiratie en Inrichting, Aanleg- en beplantingsadvies, Verlichtingsadvies, Beregeningsadvies, Plant- en verzorgingsinstructies, Beheer- en onderhoudsplan, Onkruid, ziekten en plagen, Wet- en regelgeving.

Onze projecten

Tuinontwerp bij Zon door Vorstelijke Tuinen

ONTWERP, AANLEG, ONDERHOUD Een tuin waar mediterraans buitenleven, geometrische vormen

Tuin Ontwerp in Laren door Vorstelijke Tuinen

ONTWERP, AANLEG, ONDERHOUD Een tuin waar mediterraans buitenleven, geometrische vormen

Tuin ontwerp in Slikke door Vorstelijke Tuinen

ONTWERP, AANLEG, ONDERHOUD Een tuin waar mediterraans buitenleven, geometrische vormen

Vraag offerte aan

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan voor uw groene project. Binnen 48 uur nemen wij contact met u op.