ONZE DIENSTEN

Via deze pagina bieden wij meer informatie over onze dienstverlening. Meer informatie per dienst kunt u vinden onder de link
“meer” van de desbetreffende dienst.

ONDERHOUD

Het behouden van uw oorspronkelijke vorstelijk tuinontwerp

Na oplevering van uw vorstelijke tuin wilt u natuurlijk dat het oorspronkelijk beeld behouden blijft. Uw tuin wordt elk jaar mooier, de bomen en beplanting beginnen steeds beter vorm te krijgen en uw tuin zal steeds meer één geheel vormen. Mits het de nodige aandacht en onderhoud krijgt.

Door uw tuin structureel en professioneel door onze onderhoudsspecialisten te laten onderhouden zorgt u ervoor dat uw tuin niet terugloopt maar in kwaliteit alleen maar mooier wordt.

Bij Vorstelijke Tuinen kunnen wij uw tuinonderhoud geheel op maat aanbieden. Of het nu periodiek, jaarlijks, eenmalig of voor de vakantieperiode is, wij kunnen u ontzorgen in de werkzaamheden.

Zo kunnen wij ook werken op basis van een onderhoudscontract dat aansluit bij uw wensen en budget. Aangevuld met een onderhoudskalender weet u elke maand welke werkzaamheden in uw tuin belangrijk zijn voor het beste resultaat.

INFORMATIE AANVRAGEN

Benieuwd naar het beste onderhoud voor uw tuin?

Neem dan contact op met Alexander Westland.

tel. (035) 524 3309

Mail Alexander

Vorstelijke Tuinen · Persoonlijk en Bekwaam